"Pružamo više"- nova akcija kredita Sberbank BH | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1280 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Zamjenski krediti sa najdužim rokom otplate na tržištu
"Pružamo više"- nova akcija kredita Sberbank BH
Zamjenski krediti sa najdužim rokom otplate na tržištu
BiH & Svijet
BiH & REGIJA
*** Objavljeno prije 9 godinu 2 mjeseca

Sberbank BH je pokrenula promotivnu akciju zamjenskih kredita u okviru koje su klijentima na raspolaganju zamjenski krediti sa najdužim rokom otplate na tržištu do 12 godina i maksimalnim iznosom kredita do 60.000 KM, što je posebna pogodnost za klijente koji imaju više kredita koje žele objediniti u jedan i plaćati samo jednu ratu.

 

Osim pogodnosti ovog kredita, klijenti Sberbank BH ostvaruju i brojne druge pogodnosti u poslovanju sa Sberbank BH,  što je i svojevrsna poruka nove promotivne kampanje Sberbank BH. Uspješna prošlogodišnja saradnja fudbalera Emira Spahića i Sberbank BH nastavljena je i ove godine. Spahiću se u realizaciji nove promotivne kampanje pridružila regionalna pop zvijezda Jelena Rozga.

 „Ovom kampanjom smo prvenstveno željeli naglasiti pogodnosti poslovanja sa Sberbank BH. Želimo razviti osjećaj kod naših klijenata da su posebni, jer oni to u biti i jesu. Stoga ulažemo maksimalan napor da bismo im pružili više, ponudili najbolje uslove kreditiranja u pogledu roka otplate, iznosa, ali i visine kamatne stope, te različite dodatne pogodnosti“, izjavio je Jasmin Spahić, izvršni direktor Sberbank BH. 

 

„Najdužim rokom otplate na tržištu, ali i iznosom kredita omogućili smo klijentima da objedine sve obaveze po osnovu zaduženja i plaćaju jednu ratu sa veoma povoljnim uslovima“, naglasio je Spahić.

 

Za rokove do 7 godina Sberbank BH omogućava ugovaranje fiksne kamatne stope. Korisnicima zamjenskog kredita omogućeno je ugovaranje prekoračenja po tekućem računu i kreditne kartice bez naknade, a korisnici Plus paketa ostvaruju i dodatne pogodnosti.

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje