Banovici.net - Info portal grada Banovici !
Korisnika online 1266 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
Marketing

Poštovani posjetioci i budući poslovni partneri, pružamo Vam mogućnost da se oglašavate na Banovici.net. Prostor za oglašavanje možete da zakupite na određeno vrijeme, na mjesečnom osnovu. Nudimo Vam različite marketing pozicije na portalu uz različite cijene. Pored toga možete da se reklamirate na način da sponzorirate određeni članak u nekoj od kategorija, a otvorene su i druge opcije oglašavanja.  
 
Prednosti interneta kao oglašivačkog medija

Marketinške kampanje na internetu moguće je osmisliti i ostvariti u vrlo kratkom roku. Od ideje do realizacije ne mora proći više od nekoliko dana, a nije neobično da kampanja bude spremna i u roku od 24 sata.

Zanimljive načine oglašavanja moguće je ostvariti već i za iznose od nekoliko stotina KM. A velika kampanja na internetu može imati znatno veći učinak od kampanje iste cijene u nekom od klasičnih medija.

Naime, svrha reklame je da bude viđena a mi vam garantujemo da će Vašu reklamu na našem portalu vidjeti veći broj ljudi nego na bilo kojem drugom mediju na našem kantonu. Promotivne kampanje na internetu mogu se mijenjati i usmjeravati čak i nakon što kampanja započne. Troškovi izmjena su neznatni. Oglašavanjem na Banovici.net u vrlo kratkom vremenu povećat ćete posjećenost svojih web-stranica ili prezentacija, što rezultira povećanjem prodaje vaših proizvoda i usluga.

 

•   Baneri

BANNER 1 – 240 x 90
BANNER 2 – 740 x 90

Baneri mogu biti postavljeni na index stranici, kategorijama, vijestima, zavisno od želje kupca. Cijene nisu iste za postavljanje bannera na index stranici , kategorijama i vijestima.


•   Sponzorirani članak

Banovici.net se sastoji od 7 rubrika i preko 20 podrubrika različitih tema, od kojih se u svakoj, čak i na naslovnici, nudi mogućnost objavljivanja sponzoriranih članaka. Sponzorirani člank može biti stalan, tj. stalno postavljen u određenoj rubrici u dogovorenom razdoblju ili može biti postavljen jednokratno.
 
Ova vrsta inkorporiranog sponzoriranog članka može sadržavati:
•    sponzorirani tekst
•    sliku ili ilustraciju uz tekst
•    galeriju slika ispod teksta
•    video prezentaciju
•    link na web-stranice oglašivača (ukoliko stranice postoje)

 

•   Dosadašnji korisnici naših usluga:

- Miab d.o.o.
- Ugalj - Transport d.o.o.
- Harmeli d.o.o.
- Crveni Križ Banovići
- Auto Servis "Hidić" Banovići
- Erax Invest Banovići
- Disko klub Dijamant Banovići
- A&M Security
- Muzički Studio "Digiton" Banovići
- Frizerski salon "Elephant"
- Frizerski salon "GLAMUR" Banovići
- Medžlis Islamske Zajednice Banovići
- Auto otpad - Emsad Banovići
- Pizzeria "Havana" Banovići
- Helios Banovići
- Fitness club "GYM"
- UR "Korzo" Banovići
- Poljoprivredna apoteka "Kvibek"
- Transport uglja "Lakers"
- Tatto studio "Shile"
- Pizzeria "Assado" ex. Tennessi
- SDA Banovići
- SDP Banovići
- Mobitel STUDIO Banovići
- Općina Banovići
- RMU Banovići


Upite o zakupu reklamnog prostora na našem portalu, sponzorstva rubrike i ostalih vidova marketinške saradnje molimo uputite na e-mail: marketing@banovici.net