Musabekova je mislila da je u pitanju pas lutalica, da bi sa užasom otkrila da je u kutiji | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 831 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Svijet
Musabekova je mislila da je u pitanju pas lutalica, da bi sa užasom otkrila da je u kutiji
Svijet
"Kamila Musabekova šetala je blizu svoje kuće u Almatiju, Kazahstan, kad je prolazeći pored deponije čula jecanje iz kutije koja se nalazila na vrhu gomile smeća, piše danas “Dejli mejl”."
BiH & Svijet
Svijet
*** Objavljeno prije 8 godinu 3 mjeseca

Musabekova (69) je mislila da je u pitanju pas lutalica, da bi sa užasom otkrila da je u kutiji gola i krvava novorođena beba. Umotala je bebu u svoj šal i vratila se kući, nakon čega je pozvala ljekara. Kako je ustanovljeno, dete je bilo staro svega nekoliko sati kad je ostavljeno na deponiji.

 


Musabekova je apelovala na javnost da se pronađe majka novorođenog dječaka, kojem je dala  ime Čingiz, što znači “dar od Boga”.

 

 

 

Ona je kasnije ispričala da je slučajno promjenila svoju rutu za šetnju tog dana kad je našla bebu, naveo je “Dejli mejl”.

 


-Obično šetam pored puta, ali sam tada htela da se poslužim prečicom jer je bilo hladno. Čula sam buku i mislila sam da je neko ostavio štene. Kad sam otvorila kutiju, videla sam sićušnu bebu kako leži u njoj, potpuno golu, čak i bez ćebeta – izjavila je Musabekova.

 

 


-Bilo je krvi na detetu i po kutiji, jer je očigledno tek rođeno. I sama sam majka i kad sam ga vidjela osjetila sam isto što i kad sam prvi put vidjela moju decu kad su rođena. Umotala sam bebu u šal i otrčala kući, gdje sam pozvala ljekara. On je rekao da beba nije povrijeđena, ali da ne bi preživjela da je još duže ostala tamo – dodala je ona.

 

 


Musabekova je podnijela zahtev za usvajanje dečaka, ali je odbijena zbog svojih godina, pa je ubedila svog sina i njegovu ženu. Oni su podneli zahtjev, ali će na usvajanje, ipak, morati da sačekaju tri mjeseca, što je rok u kome dječakova biološka majka može da se javi, ukazao je “Dejli mejl”.

 

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje