TEST: Izaberite oko koje vas privlači i otkrijte sve o sebi! | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1254 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Zanimljivosti
TEST: Izaberite oko koje vas privlači i otkrijte sve o sebi!
Zanimljivosti
"Ovaj jednostavan test može vam pokazati da li ste otvorena osoba, da li previše analizirate svoje probleme, kao i na koji način se borite sa problemima."
X-Magazin
Zanimljivosti
*** Objavljeno prije 9 godinu 6 mjeseca

Ovim zabavnim testom ličnosti možete malo bolje upoznati sebe. Sve što je potrebno da uradite je da odaberete oko sa slike koje vas najviše privlači i zatim pročitate šta taj izbor govori o vama.

 

Oko broj 1 – Vi ste otvorena osoba koja će gotovo svakoga pustiti u svoj život i srce. Vjerujete da je bolje rizikovati pa možda biti i povrijeđen nego da se zatvorite prema svijetu. Ne pokazujete drugima svoje strahove i nesigurnosti.

 

Svoje probleme uvijek riješavate u privatnosti. Trudite se da uvek budete tu za druge, čak i kada je vama teško. Pomažući drugima najbolje pomažete i sebi.

 

Oko broj 2 - Savjesna ste i poštena osoba koja se uvijek trudi da ostavi dobar utisak i da postupi pravilno. Vjerujete da vaša djela utiču na živote drugih ljudi, bez obzira da li su ta djela velika ili mala.

 

Ne pokazujete drugima kada ste zabrinuti ili uznemireni. Primjećujete puno nesreće i nepravde, ali držite to za sebe. Trudite se da budete što bolja osoba, jer smatrate da je to najmanje što možete učiniti u životu.

 

Oko broj 3 - Duboko u sebi patite. Imate burnu prošlost koja dan danas utiče na vas. Nekad vam se čini da je život samo obična šala pa pokušavate naći unutrašnji mir gdje god možete. Ne otkrivate drugima vaše najmračnije misli.

 

Puno toga podnosite i trpite, a sve što proživljavate držite samo za sebe. Spolja uvek djelujete iznenađujuće veselo. Stručnjak ste u tome da se podignete i krenete dalje svaki put kad padnete.

 

Oko broj 4 - Kompleksna ste osoba filozofskih razmišljanja. O bilo čemu da je riječ, vi ćete vjerovatno o tome previše razmišljati i analizirati. Volite dopreti do dubljeg značenja stvari i skloni ste da se toliko zadubite u svoje misli da zaboravite na materijalni svijet.

 

Ne pokazujete drugima koliko ste nesigurni po pitanju svega pa sve morate da preispitujete. Na život gledate kao na slagalicu i volite da se igrate s njenim djelovima dok ne nađete one koji se slažu.

 

Oko broj 5 - Tajanstvena ste osoba koju drugi teško mogu da dokuče, ali ni sami sebe ne poznajete u potpunosti. Vaša posebnost je mješavina mnogih kontradiktornosti i raspoloženje vam se mijenja iz dana u dan.

 

Pronađete li sami sebe, više nećete biti ista osoba. Ne otkrivate drugima puno o sebi. Osoba ste od malo riječi i zbunjujućih djela. Volite da promatrate i upoznajete druge ljude prije nego što ćete bilo šta kažete o njima. Govorite samo ono u šta ste sigurni.

 

Oko broj 6 - Senzibilna ste osoba koja sve primjećuje i ništa ne zaboravlja. U harmoniji ste sa svijetom oko vas. Osjećate intenzivno i duboko i ponekad najbezazlenije stvari mogu uticati na vas. Lako vas je nasmijati i rasplakati.

 

Drugima ne pokazujete koliko ste krhki, već im pokazujete koliko pronicljivi možete da budete. Vrlo dobro možete da predvidite događaje u vašem životu i često ste prva osoba koja nasluti šta će se dogoditi.

 

Oko broj 7 - Strastvena ste soba uvijek puna energije. Kod vas nikada ništa nije suptilno. Ili volite ili mrzite. Imate mišljenje o svemu i odluke donosite vrlo brzo. Ne pokazujete drugima kada ste uznemireni ili zabrinuti.

 

Zbog viška energije znate da budete dosta nervozni. Kod vas je uvijek riječ o visokim ulozima o bilo čemu da se radi. Ne možete sebi pomoći, a da od svega ne stvorite dramu u vlastitoj glavi.

 

Oko broj 8 - Ekscentrična ste osoba s neobičnim interesima, uvjerenjima i navikama. Oduvek ste pomalo bili čudak kome nije stalo do pravila i tradicije. Sve radite na svoj način bez obzira na posljedice.

 

Ništa ne skrivate pred drugima, a oni koji vas osuđuju, zabavljaju vas. Želja vam je da ima više ljudi poput vas. Pronalazite puno radosti u tome što niste konformist.

 

Oko broj 9 - Intuitivna ste osoba koja vrlo dobro razumije druge ljude i svijet. Ne otkrivate drugima koliko puno znate, a puno toga možete saznati samo iz nečijeg izraza lica ili tona glasa pa uvijek znate kada vas neko laže.

 

Drugima o sebi otkrivate isključivo ono što vi želite. Osim što sami dobro “čitate” ljude, znate kako vas drugi “čitaju”. Znate kada neko manipuliše vama pa i vi znate da manipulišete drugima ako morate. Ipak, obično ne pribjegavate tome.

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje