Šta smeta svakom horoskopskom znaku? | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1254 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Saznajte!
Šta smeta svakom horoskopskom znaku?
 Saznajte!
" Svaki zodijački znak ima svoju Ahilovu petu. Pazite da je ne povrijedite"
X-Magazin
Zanimljivosti
*** Objavljeno prije 9 godinu 6 mjeseca

Svaki zodijački znak ima svoju Ahilovu petu. Pazite da je ne povrijedite.


Ovan

Ne voli da mu se priča šta treba da radi. Svako ko mu nameće svoju volju biva odstranjen. Ne voli svog šefa. Kad ga ima, ponaša se kao da ga nema. Može Ovan sve ljude da skloni fino i diskretno, a može i direktno. Ne pričajte mu o njegovim manama.

 

Bik

Ne voli da mu neko kvari uživanje, da mu neko dira hranu ili sve one umjetničke stvari za koje je on grčevito vezan. Ponekad kao da ne može da shvati da su nematerijalne stvari takođe važne. Sputavanje kreativnosti ili samovolje izaziva nervozu kod Bika.

 

Blizanci

Recite im da šute, da se ne šale sa vama i sigurno nećete imati bliske kontakte od tad. Recite im da je ono što čitaju loše i nekvalitetno, bilo da je to knjiga ili novina, pa ćete ih lako uvrijediti. Nikako im ne govorite da ne znaju da voze i da treba da smanje telefonske razgovore i poruke.

 

Rak

Ako hoćete da iznervirate Raka, nađite mu neku obavezu koja nema veze sa domom,ljudima i porodicom. To će ga izbaciti iz kolosjeka. Promjena ustaljenih navika nije na njegovom spisku. Mijenja samo ako on sam to želi. Ne voli kad mu neko uskraćuje brbljanje o svemu i svačemu ili ga neko tjera da se uozbilji ili da odraste.

 

Lav

Ne voli kad mu se naređuje. Ne pitajte ga za novčano stanje. Izbjegavajte razgovor o njegovom partneru, to ne treba da vas zanima. I ne dirajte Lava dok spava, to bar svi znamo. Ne voli kad se neko hvali i kad je bolji od njega. Ne voli kad nije u centru pažnje.

 

Djevica

Ne kritikujte odjeću ove osobe. Ni namještaj u njenom domu. Na to je posebno osjetljiva. Neće to lako podnijeti, zamjeriće vam. Ne pokušavajte da Djevicu uklopite u svoj raspored, neće vam uspjeti, sem ako ona sama to ne želi.

 

Vaga

Ne pokušavajte da naterate Vagu da kaže svoje mišljenje, a da zna da se ne slaže sa vašim. Čak i kad se ne slaže, ublažiće razliku u različitosti stavova. Vaga ne voli svađe i rasprave, pa će vas ignorisati. Loše mišljenje o drugima će zadržati za sebe, sem ako je neko ne isprovocira. Uvijek misli da je u pravu.

 

Škorpija

Ne zapovijedajte joj. Ne popujte joj. Neće Vas poslušati. Uradiće baš suprotno. Čak, ako je kritikujete, može vas toliko zbog toga povrijediti, jer je sama uvrijeđena, da će i njoj poslije biti žao. Teško prašta. Ne voli laž. Zlopamtilo.

 

Strijelac

Ne voli obaveze. Ne voli da radi bilo šta na šta ga drugi tjeraju. Ne voli autoritete, ni zatvorene, male skučene prostore. Ne voli ljude koji ćute.

 

Jarac

Ne podnosi neozbiljnost, tuđu. Ali rijetko kad su ove osobe same neozbiljne. Ne voli sastanke koji su u određeno vrijeme. Stalno kasni, u svemu. Ne voli kad ga neko požuruje. Rijetko kad je tolerantan prema onima koji imaju drugačije stavove od njega.

 

Vodolija

Ne voli kad se nešto ne dešava brzo. Sve mora da se desi odmah. Kad se pomisli, da se sve stvori. Ne može da se čeka. Život bez stresa i užurbanosti nije život. Zato, očigledno nehajno ili namjerno, zanemare neke stvari, da bi uživali u stresnom radu. Ne mogu da podnesu da su same. Uvijek imaju prijatelje oko sebe.

 

Ribe

Ne mogu da žive bez misije, bez toga da su potrebni nekom. Zato teško podnose ignorisanje od strane drugih. Realan svijet nije njihov svijet. Imaju svoje viđenje svijeta. Ne prihvataju da prihvate pravo stanje stvari. Zbog toga ne mogu da shvate da neko ne razumije svrhu njihovog postojanja na svijetu. Sve što rade drugi moraju da primijete, inače se nije ni desilo. Ali ih najviše nervira kada oni pomažu, a drugi to ne cijene. Ponekad se samo iskupljuju, tako da nije prava pomoć.

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje