Nedjeljni horoskop od 17 novembra do 23. novembra 2014. | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1254 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Zanimljivosti
Nedjeljni horoskop od 17 novembra do 23. novembra 2014.
Zanimljivosti
"Pogledajte šta kažu zvijezde za ovu nedjelju."
X-Magazin
Zanimljivosti
*** Objavljeno prije 9 godinu 7 mjeseca

OVAN

Ljubav

Pri izboru partnera ovoga puta nećete reagovati na ljepotu već na mentalne kvalitete, pa im je pri izboru partnera ovo drugo ono što je i presudno. Započećete vezu sa manje lijepom i po godinama neodgovarajućom osobom (mnogo starija žena – mnogo mlađi muškarac). Ako se uzme u obzir teorija da je ljepota realtivna stvar ličnog izbora i shvatanja i da ne mora smetati vezu da bi bila dobra, onda sve ovo i nije loše.

Posao

Pripremate kofere jer vas očekuje poslovno putovanje tokom ove nedjelje. Napravili ste redno spisak stvari i raspored obaveza. Zato ne podležite tremi jer će svaki korak i svaki susret uroditi plodom. Korektno ćete obaviti dio svog posla, nakon koga ćete doživjeti olakšanje. Praktičan duh i dobro snalaženje Ovnove često odvodi u bavljenju trgovinom. U kratkom vremenskom roku napravićete odličan posao što će vas većim dijelom rasteretiti.

Novac

Aktivni, dinamični i energični po prirodi sve će se tokom ove nedelje vrtjeti oko raznih novčanih transakcija. Nedjelja sa velikim amplitudama, ali na kraju ćete biit zadovoljni postignutim kada su finansije u pitanju.

Zdravlje

Ovnovi će uglavnom imati problema sa reumom. Žene ovog znaka mogu imati probleme sa jajnicima.

 

BIK

Ljubav

Bićete hladni jer vam je partner sa kojim ste nedavno stupili u vezu neinteresantna i dosadna osoba. Ovoga puta ovakve veze sebi ste priuštili da izliječite komplekse iz prethodnih veza u kojima su eventualno bile ostavljene ili bile neshvaćene. Razlog može biti i pokrivanje osjećanja koja gaje prema nekom drugom, a smatraju da ga ne mogu osvojiti. Biće da nesrećnog Ovna ili Devicu „držite“ tek da niste sami, a sa druge strane gajite vrlo romantična osjećanja prema jednoj Ribi i potajno uzdišete za njim.

Posao

Mnogi od vas su razdražljivi kada je ovo polje u pitanju. Moguće su rasprave koje će dovesti u pitanju vaš položaj na poslu ili pitanje radnog mjesta. Nemojte olako shvatiti sve to. Ako radite u marketingu radite na promocijama i budite uporni iako će djelovati da nema onog pravog odaziva, vidjecete u vremenu kako to funkcionise.

Novac

Novac koji kasni konačno stiže, ali su stigli i računi koje treba „namiriti“. Znaćete da napravite listu prioriteta.

Zdravlje

Ovo je idelan period kada ćete moći da se odreknete cigareta i definitvno prekinuti sa svim lošim navikama.

 

BLIZANCI

Ljubav

Nailazićete na osobe suprotnog pola sa kojima ćete imati malo toga zajedničkog ( osim seksa ). Kao da nećete shvatiti da je problem u vama, da jednostavno nije vaš „dani“, pa ćete letjeti iz avanture u avanturu tražeći sebi srodnu dušu. U jednom momentu shvatićete da dobijate uglavnom samo fizičko zadovoljenje, i da vam trenutno možda baš to i odgovara. Možete dobiti dugo očekivani poziv za posjetu rođaki u inostranstvo. Krenućete, ne pretjerano oduševljeni, a vratićete se zaljubljeni. Avanturu sa Lavom dugo ćete pamtiti.

Posao

Blizanci koji su u poslu vezanim za piće i zabavu, takođe očekuje plodonosno vrijeme. Neki od predstavnika ovog znaka uložiće svoj kapital u kafić, restoran ili kuću zabave, kockarnicu. Ako ste naumili da mijenjate posao, strpite se, još nije vrijeme za to. Vaše vrijeme tek dolazi. Ako ste u radnom odnosu, imaćete podršku kolega. Neko je zapamtio što niste “zabadali” nos u tuđe stvari.

Novac

Vaš optimizam izgleda da nema granica kada su finansije u pitanju. To je dobro, jer ste jedno vrijeme bili depresivni zbog nedostatka istih. U najavi je veći priliv novca, pa ćete se tokom ove nedjelje ipak zadovoljiti „mrvicama“.

Zdravlje

Ovih dana bićete osjetljiviji nego inače i na psihološkom nivou, ali i na polju zdravlja. Vozači neka se paze, srčani bolesnici takođe.

 

RAK

Ljubav

Strah da ćete biti odbačeni i neprihvaćeni učiniće vas škrtim sa osjećanjima i stidljivim da otvorite srce. Tako ćete se ponašati i najvjerovatnije ćete okončati vezu koja je bila potpuno besmislena i usudićete se da krenete u osvajanje onog ko vam se zapravo dopada. Savjet za Rakove, pogotovu treće dekade, da u ovom periodu otvore oči dok su za volanom. To su vrlo nepovoljni dani, pa bi bilo bolje, ako je to moguće, da ključeve od kola stave u džep i da krenu autobusom. Naime, mogla bi se desiti nezgoda – zato pokušajte da je izbjegnete. Prisutna je osjetljivost disajnih puteva, naročito bronhija, čuvajte se nazeba i prehlade. Bićete nenametljivi, ali pomalo skeptični i hladno otmeni u partnerskim odnosima.

Posao

Očekuje vas naporan rad, do iznemoglosti, sumorna i teška atmosfera i gubici naročito od podređenih na polju posla. Oni koji nisu u radnom odnosu, teško će sada doći do radnog mjesta, pa ako sada imate bilo kakav posao, ne napuštajte ga, jer novi i bolji nije na vidiku. Ipak, ovako sumorna dešavanja neće vas pratiti konstantno.

Novac

Ovaj period nije tako crn na finansijskom polju. Mnogo dobrih vijesti vas čeka, a i razgovor sa poslovnim partnerom je kvalitetna konstrukcija za budućnost. Prilivi novca krajem nedjelje.

Zdravlje

U periodu ste kada ste skloni gojenju. Ženama će biti osjetljiviji desni tokom ove nedelje. Mogući su problemi sa bubrezima.

 

LAV

Ljubav

Razmislite o svojim štetnim navikama koje ugrožavaju vašu vezu. Promijenite nešto i u fizičkom izgledu. Kupite nešto od garderobe i vidjećete svijet malo drugačijim očima, očima samopouzdanja i samopoštovanja. Zatim donesite korisne odluke za vas. Prvi korak je otvoren razgovor sa sobom ( koji je najbitiniji ), a sljedeći je sa svima onima koje smatrate da vas guše i sputavaju. One iz treće dekade, a koji nisu ni u vezi ni u braku, očekuju muke. Neka užurbanost i nervoza im ne da da se upuste u jedan interesantan odnos.

Posao

Na poslu ćete imati želju da vas neko uhvati za rame i prodrma. Niste se vi ulijenjali, ali od zablokiranosti ne znate gdje vam je glava, gdje vam je „rep“, što i ne liči na vas.

Novac

Novca ima, ali i odlazi. Ne zna se da li ste srećniji i zadovoljniji zbog dobrog priliva finansija ili ste bijesni zbog svih zaostalih računa koji samo pristižu.

Zdravlje

Na početku nedjelje nervoza prolaznog karaktera. Kod muškaraca osjetljivija prostata.

 

DJEVICA

Ljubav

Djevice drugog dekanata se i dalje boje da će da naprave kardinalne greške u svom životu. Neki neće pokazati dovoljno interesovanja prema svom partneru, ali će ih neko iz njihove okoline opomenuti da prave greške. Slobodno vrijeme odvojite za vas i vašeg partnera, jer to oboje priželjukujete. Poslovi mogu da sačekaju makar jedan dan. Neka lijepa vijest od vaših bližnjih će vas učiniti još srećnijim sada. Slobodni bivaju opsjednuti ljubavnim porukama ali nemaju želje da odgovaraju na njih.

Posao

Manja opterećenja na poslu donijeće im trzavice i raspravu sa jednim kolegom. Stišajte svoju impulsivnost jer sada nije vrijeme za nju. Ovo vrijeme vam unosi nemir i nervozu u vaš poslovni život. Neko sa strane pokušava da vam razruši sve postignuto, a vi se osjećate osujećeno i nervozno. Ukoliko planirate dalji ostanak na ovom radnom mjestu, rješavajte hitno ovaj problem.

Novac

Nekada veliki trud ne znači i dobre finansije. Toga ćete se sjetiti ove nedjelje, kada vam se napravi zbrka u nekim novčanim transakcijama. Priliva ima, ali ne zadovoljavajućeg.

Zdravlje

Pod najvećim opterećenjem biće nervni sistem ove nedjelje. Moguće su prehlade, koje ne biste trebali olako da shvatite, pa stoga unesite u organizam potrebne vitamine.

 

VAGA

Ljubav

Vage koji su roditelji naredni period donosi lijepe trenutke sa svojom djecom, a ostalima druženje sa prijateljima. Bračni iz ovog znaka tek sada osjećaju prave bagodeti bračnog života i harmonije sa partnerom. Žene ovog znaka će imati ljubavnu ponudu od osobe koja se nalazi u njihovoj neposrednoj blizini. Razmislite šta vam je činiti.

Posao

Sve što radite na početku ove nedjelje, radite sa zakašnjenjem, a moguća je zbrka i sa računima. Odložite neke razgovore za neki druge dane, ovo je vrijeme samo za pravljenje planova za dalje. Odnos sa kolegama još uvijek nije stabilan. Svako je u svom ćošku i u svojim mislima. Pojedini saradnici neće još dugo imati taj status, pa će biti neprikladnih izjava, a možda i rasprava i svađa. Drugi dio nedjelje je drugačji i opušteniji.

Novac

Postavljate granice kada je ovo polje u pitanju. Za sada se dobro snalazite. Novi poslovi će vam omogućiti niz novih poslovanja, a samim tim novih izvora prihoda. Zrno po zrno …kako kaže naš narod.

Zdravlje

Nervoza,napetost i želudačni problemi. Moguć lakši hormonski poremećaj.

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Sada vam ne nedostaje samopouzdanje i odlučnost kada želite da istjerate istinu na vidjelo. Partner mora da prizna svoje greške inače ne želite da date šansu za ubuduće. Odluke ste donijeli mudro i brzo i samo je bitno da je realizujete do kraja. U ljubavi sreća je promjenjljiva za slobodne iz ovog znaka. Taman pomisle da sve teče kako treba , kada ono osoba koja vam se dopadne pobjegne glavom bez obzira. Zbrke ne možete da ispravite, ali možete da korigujete sve ostalo, a prije svega vas same.

Posao

Ispred vas krupne promjene ali to osjećaju samo oni iz prvog dekanata. Ostali ne znaju još uvijek gdje se nalaze. Neke stvari vam izmiču kontroli, a vi uporno želite da povratite harmoniju i dobar odnos sa saradnicima, poslovnim partnerima. Možda je vrijeme da se odvojite ili bolje reći da zastanete, pa tako da sagledate čitavu situaciju iz malo mirnije perspektive. Krupne odluke ostavite za neko drugo vrijeme.

Novac

Novčana situacija nije nešto sjajna, ali može se reći zadovoljavajuća. Planovi vam ne ispastaju kada su novi izvori novca u pitanju. Pojedini ovog znaka već su dobili par sporednih uloga u nekim većim poslovima, pa ih u dogledno vrijeme očekuje prilično dobri novci. Ova nedjelja takođe nije loša.

Zdravlje

Podložni ste hroničnim oboljenjima, kao i depresiji. Slaba cirkulacija u nogama.

 

STRIJELAC

Ljubav

Ljepša polovina će vas tokom ove nedjelje posebno usrećiti. Raspoloženje se vraća, a tome će doprinijeti i jedna dobra vijest iz familije koju očekujete već izvjesno vrijeme. Muški Strijelci ne bi trebalo da pošto poto dominiraju u odnosu, jer će se partner pobuniti ali za sva vremena. U ljubavi će se sreća osmjehnuti slobodnima ovog znaka. Potencijalni partner će vas obasuti pažnjom i vi nećete moći da odolite, pogotovu što je komunikacija više nego savršena.

Posao

Pokušavate da napravite plan rada za naredni period, ali vam neko iz kuće smeta da se organizujete. Pustite prošlost i dajte nekim saradnicima šansu da se iskupe za sve greške koje su načininjene. Ne možete da razmišljate da svi nose krivicu, a vi ne. Nezaposleni će imati dosta poslovnih ponuda sa mnogih strana, ali neće biti sigurni šta da urade sada. Tražiće se od vas brzi odabir. Nećete pogriješiti.

Novac

Muškarci ovog znaka su i dalje skoncentrisani na novac i posao jer to ime je temelj njihovog budućeg života, čak i ljubavnog.

Zdravlje

Lakše glavobolje, pa i zubobolje su moguće tokom ove nedjelje.

 

JARAC

Ljubav

Riječ voljeti biste lako ovih dana mogli zamijeniti riječima: pripadati i biti odan, a za ljubav se valjda podrazumijeva da to ide zajedno. Niste tip koji voli mnogo da eksperimentiše i proba, pa kada upoznate nekoga ko odgovara vašim zahtjevima, umijete da budete potpuno odani i vijerni. Preljubu činite poslije dugih neslaganja i velikih razočarenja, a kada budete prevareni, nećete nikada dizati buku, prije ćete prećutati i progutati zbog mira u kući (ovo se posebno odnosi na Jarčeve u braku).

Posao

Teško vam pada sopstvena nesposobnost da pređete sa riječi na djela zato što niste sigurni kako se treba ponijeti prema novom, ali i zbog vaše sumnjičavosti prema novim stvarima, ljudima (pogotovu), svježim predlozima i idejama. Na prijedlog ćete uvijek prije odgovoriti sa ne nego sa da. Uvijek tragate za skrivenim namjerama drugih i oklijevate dugo prije nego što nešto prihavatite, isto kao što želite da uvijek najpre dobro upoznate ljude prije nego što sebi dozvolite da im vjerujete. Sve ovo nisu vaše osobine, ali ćete se ovako ponašati tokom ove nedjelje.

Novac

Svim Jarčevima su naglašena putovanja u ovom periodu. Zadovoljstvo i dobit zajedno – šta ćete bolje od toga! Što se tiče novca, imaćete sreće, zahvaljujući svom šarmu dolazićete do dobrih poslovnih ponuda.

Zdravlje

Osjetljiva vam je žuč, a manje nervoze su lakše i prolazne. Krvna slika vam je bolja nego ikada.

 

VODOLIJA

Ljubav

U osvajanje krećete spokojno, uz pjesmu i virtuoznu ljubavnu igru, a kada vas osvajaju, padate na poklone, čašćenja, komplimente a ponekada i na novac. Iako su oko vas pozitivne vibracije, vi ipak nećete biti u formi. Kao da ćete, iako već osjećate navalu energije, biti pomalo smušeni i nesigurni u ono što želite. Ne brinite, vrlo brzo će se iskristalisati vaše zamisli i ništa vas neće kočiti da krenete naprijed.

Posao

Ukoliko ste u ortačkom poslu, ovo su za vas napeti dan. Na dnevnom redu će biti neraščišćeni računi koji odavno čekaju da se riješe. Ipak, bićete veoma raspoloženi za posao, i toliko će vas to okupirati ovih dana da ćete zaboraviti na ljubav, porodicu i prijatelje. Potrudite se da vas ne opominju previše često, može im dosaditi pa će dići ruke od vas.

Novac

Osjetićete nedostatak samouvjerenosti, nedefinisanosti u razmišljanjima, potrebu da budete sami sa sobom, svojim mislima i još uvijek neuobličenim planovima. Novac koji dolazi samo će vam pokazati da ste na pravom putu.

Zdravlje

Pazite se virusnih infekcija. Slab vam je imunološki sistem.

 

RIBE

Ljubav

Zagledaćete se u jednu Vodoliju, a vama će biti naklonjene Ribe i Bikovi. Osjećate da je ovo početak nekog novog perioda u vašem životu. Očekujete da vam se desi „nešto“ što bi moglo da okonča jednu a započne drugu eru. Za one koje su još u svježim vezama i za one koji su slobodni nastupajući perod biće veoma interesantan, ali za one ostale koji su u dužim vezama ili brakovima, ovo će biti prelomni dani. Naime, u braku vas očekuju teški sukobi sa partnerom.

Posao

Osjetićete nalet energije i samouvjerenosti. Ponašaćete se čak i nadmeno, pa će vam se činiti da možete da uradite sve što zamislite i sve što vam se prohtje. Bićete skloni čak i hazarderstvu i „mutnim“ djelanjem dolaska do informacije o poslovnom saradniku u koga polako prestajete da imate povjerenja. Postoji bojazan da ćete se razočarati i to vas koči da ne pravite previše nagle poteze. Budite oprezni tokom ovih dana sa šefovima i nadređenima. Postoji mogućnost loše obavljenog posla ili gubitka dokumenta.

Novac

Nije sve sjajno u ovom polju, ali vi se snalazite. Neki zaostali dobici su mogući tokom ove nedjelje i to već na samom početku iste.

Zdravlje

Ginekološki problemi mogu se javiti tokom ovog perioda. Nemojte izbjegavati konsultacije sa ljekarima.

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje