Dosađuje vam bivši? Riješite ga se u samo par koraka | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 831 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Sex & Ljubav
Dosađuje vam bivši? Riješite ga se u samo par koraka
Sex & Ljubav
"Ako ste i vi "žrtva" smaranja bivših partnera koji se ne mogu pomiriti da niste više zajedno, primijenite ove korake."
X-Magazin
Lifestyle
*** Objavljeno prije 7 godinu 9 mjeseca

Sigurno ćete imati više uspjeha nego što ste imali mukotrpnim telefonskim razgovorima i odgovaranjima na smsove :)

 

1. Reci to odmah

Nemojte ići u rasprave i dubioze. Zašto i kako se to desilo nije ni bitno, bitno je da je kraj. Nema potrebe ulaziti u svađe i rasprave oko razloga zašto se raskid desio, šta je to što vas sprečava da nastavite, kako nastaviti. Kažite da ne želite više bilo kakav kontakt a ne vezu da nastavljate.


2. Razgovor

Ukoliko gospodin ne prestaje sa porukama i pozivima, valjalo bi da negdje u toku dana izdvojite par minuta za njega kako bi mu objasnili da vi više apsolutno ništa ne želite sa njime. Kratak vremenski period tog razgovora je poželjan kako on u svojoj glavici ne bi to shvatio kao sastanak.

 

3. Ignoriši pozive i poruke

Ovo je najvažniji i neophodni dio prekida svake veze i stavljanje do znanja da on više nije dio vašeg života i da ne želite da nastavite bilo šta sa njim. Ako je zaslužio ovo je najmanje što možete uraditi.

 

4. Facebook

Facebook je svima svjedok prošlosti, ako ste već odlučili da eliminišete prošlost onda je red i da eliminišete sve sa facebook-a. Ponašajte se kao dželat kada je facebook u pitanju. Izbrišite sve što ste imali sa njim na fb-u, a na kraju i njega. Opcija blokirati nije djetinjasta, ta opcija je brisanje vaše prošlosti i nastavljanje dalje.

 

5. Nađite novu ljubav

To što jedna nije uspjela, ne znači da ste osuđeni na propast. To je samo jedno iskustvo više, svakako ste pametniji i zreliji. Sljedeći put nećete isto raditi. Sve ima svoje.

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje