Jasnih znakovi da vas je bivši prebolio | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 832 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Ljubav
Jasnih znakovi da vas je bivši prebolio
Ljubav
X-Magazin
Lifestyle
*** Objavljeno prije 8 godinu 2 sedmica

Ovo su samo neki od pokazatelja koji će vam to dokazati. 

 

Nova ljubav

Saznati da je već nastavio sa životom i našao novu ljubav, dodatan je udarac za ego. Čak i ako ima još neke osjećanja prema bivšoj, više nisu iste naravi. Od ljubavi je ostalo samo prijateljstvo i zajednička prošlost.

 

 

Vratio je sve vaše stvari

Ako bivši odluči da vrati sve stvari koje je njegova bolja polovina ostavila u njegovom domu, to je jasan znak da je odlučio zajedničke budućnosti više nema. Tim činom želi da skloni i najmanji podsjetnik na vezu i poručuje vam da više nema povratka.

 

Prekinuo je sve kontakte

Održavanje kontakta, čak i onog minimalnog može ukazivati da veza ipak nije gotova. Ako međutim, bivši partner prekine sve kontakte, prestane da odgovara na poruke ili se javljati na mobilni, najvjerojatnije misli kako se više nema što spašavati.

 

Skreće pogled od vas

Slučajni susreti nakon raskida mogu biti neugodni, ali ako bivši partner skreće pogled i izbjegava kontakt očima to nije dobar znak. Time samo želi da poruči kako ste vi za njega stvar prošlosti i više ne želi ništa s vama. Skretanje pogleda može ukazivati i na sram posebno ako je on krivac zbog kog se veza raspala.

 

 

Više te ne volim...

Ne želim više nikad razgovarati s tobom, jedva čekam novi početak, više te ne volim - ako čujete ove riječi, ne pokušavajte ništa više. Uz vas ga ništa više ne veže, a iako postoje suptilni znakovi da se više ne želi pomirititi, koji mogu promaknuti, ali ako vam to kaže, dignite glavu i krenite dalje, bez osvrtanja.

 

Izbjegava svaki susret

On svjesno izbjegava sva događanja i druženja na kojima bi mogao da sretne svoju nekadašnju ljubav. To može jako da boli, ali u tom trenutku sasvim je u redu da to pustite. Možda je to zapravo jedinstvena prilika da i sami upoznate nekog novog.

 

Ulazi u bračnu luku s novim partnerom

Činjenicu da bivši već ima novu ljubav nije lako prebroditi, ali da će se vjenčati još teže. Time jasno poručuje da je nastavio dalje i da više nema povratka. U takvim situacijama treba biti što smireniji i poštovati njegov izbor.

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje