Da li je previše seksa loša stvar ? | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 831 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Seks ne bi trebalo da bude jedina aktivnost u kojoj zajedno uživate
X-Magazin
Lifestyle
*** Objavljeno prije 8 godinu 4 mjeseca

Smanjen libido je čest problem koji se javlja u vezama i seksu. Ali nije isključena činjenica da neki parovi imaju i previše seksa. Da li je zaista nešto loše da svaki dan imate odnose sa vašim partnerom?

 

Generalno, nema neke štete, sve dok ste vi i vaš partner sa tim zadovoljni. Ukoliko imate odnose sedam ili više puta nedeljno je svakako iznad prosjeka, koji je negde oko dva puta nedeljno, ako ne i manje, pokazuju neka istraživanja.

 

Ipak, mnogi parovi u ljubavi, naročito oni u fazi "medenog mjeseca", će da imaju svakodnevan seks i to odražava vašu novu strast koju imate jedan prema drugome.

 

Ukoliko ste u nekoj dužoj vezi i i dalje imate svakodnevan seks, mnogi bi pitali: "Koja je vaša tajna?". Postoji nekoliko načina da se komunicira u vezi, a intimno spajanje u seksu je svakako sjajan način da ostanete jedno u vezi.

Jedini problem bi mogao da bude ako jedan partner ne želi da ima toliko mnogo seksa kao i ona druga strana.

U tom slučaju, trebalo bi da razgovarate o učestalosti vaših odnosa. Većina parova mora da koordinira ovim poljem u nekom trenutku veze. Drugi problem može da bude ako ste toliko usmijereni na seks, da nemate ni jedan drugi način da se spojite.

Seks ne bi trebalo da bude jedina aktivnost u kojoj zajedno uživate.

 

Ukoliko ste "single", svakodnevan seks nije preporučljiv, ali svakako pokazuje neku novu dimenziju gledanja na život.

I što više seksa imate sa što više partnera, to su vam veće šanse za povećanje rizika nesigurnog seksa.

Postoji nekoliko znakova koji mogu da pokažu da vaš svakodnevan seks nije zdrav i može da se graniči sa zavisnošću od ljubavi ili seksa.

 

Ukoliko sebe uhvatite da većinu dana ili noći mislite, planirate ili pak jurite seks, tako da vaš fokus nije na vašim obavezama, onda je to veliki problem.

 

Libido se reflektuje kroz stvari koje vam se dešavaju u životu i vezi i tako prirodno ima svoje uspone i padove.

Količina seksa koju imate mora da bude izbalansirana sa ostatkom vašeg života.

 

Onog trenutka kada osjetite da nije izbalansiran, odvojite neko vrikeme da povratite prirodan balans i tok. Vaš ljubavni život će vam biti zahvalan, jer će te vi biti zadovoljniji.

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje