Zašto su ugradbeni ormari velik hit | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1404 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Uredno i organizirano
Zašto su ugradbeni ormari velik hit
"Urednost i organiziranost doma često ovisi upravo o namještaju koji nam omogućava spremanje svih onih stvari koje želimo sakriti od znatiželjnih pogleda"
X-Magazin
Zanimljivosti
*** Objavljeno prije 1 decade 2 mjeseca

Funkcionalnost prostora uvelike ovisi upravo o namještaju kojim je taj prostor opremljen. Primjerice, urednost i organiziranost doma često donosi upravo namještaj koji nam omogućava spremanje svih onih stvari koje želimo sakriti od znatiželjnih pogleda. Ugradbeni ormari s kliznim ili krilnim vratima nalaze svoje mjesto u skoro svim prostorijama stambenog, ali i poslovnog interijera.

 

 

 

Budući da su konstruirani po mjeri i u potpunosti prilagođeni interijeru u koji se ugrađuju, svaki pedalj prostora je funkcionalan. U postizanju tog cilja pomoći će i oprema ormara koju se odabire prilikom kupnje.

 


Magazin Dom2 nudi moguća rješenja i ideje u suradnji s Lesninom.

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje