Zbog ovoga ne bi trebali da imate Facebook na telefonu | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1404 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Facebook
Zbog ovoga ne bi trebali da imate Facebook na telefonu
Facebook
"Čak i ukoliko ste navučeni na Facebook, zaista bi trebalo da mu pristupate samo putem brauzera na vašim mobilnim uređajima, a evo i zašto!"
Tech
IT
*** Objavljeno prije 9 godinu 1 mjeseca

Kompanija AVG koja se bavi zaštitom uređaja od virusa objavila je listu najgorih mobilnih aplikacija po bateriju smartfona i sveukupan rad, a Facebook je proglašen definitivno najgorim.

 

AVG je otkrio da Facebook-ova mobilna aplikacija najviše negativno utiče na rad smartfona i da je treći najveći krivac za trošenje baterije i interneta.Međutim, dobra stvar je da zaista ne morate da koristite Facebook aplikaciju kako bi uživali u svemu onome šta ova društvena mreža nudi na telefonu.

 

Bez ikakvih problema možete da koristite i funkcije koje su vam dostupne kada se ulogujete na Fejsbuk putem mobilnog brauzera. Na taj način sačuvaćete bateriju i internet na telefonu.

 

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje