Događaji u mobilnoj industriji koji su obilježili 2014. godinu | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1254 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Tech
Događaji u mobilnoj industriji koji su obilježili 2014. godinu
Tech
"Još jedna godina je na izmaku, i to kakva godina! Ove godine je zabilježen veliki broj značajnih događaja, od kojih će neki zauvijek promijeniti IT industriju."
Tech
IT
*** Objavljeno prije 9 godinu 6 mjeseca

Bilo je i dobrih i loših događanja, a najveći broj njih se desio upravo u mobilnoj industriji. Pogledajmo šta je to sve obilježilo ovu godinu, sa posebnim osvrtom na mobile dio IT industrije: 1. Microsoft je zvanično kupio Nokijino odjeljenje sa servisima i uređajima 2. Kineski Lenovo je kupio Motorolu od Google-a 3. Samsung je počeo da bilježi pad profita i prodaje 4. Apple sada konačno ima i veliki iPhone telefon 5. Vidjeli smo najezdu kineskih proizvođača telefona 6. Pojava OnePlus - flagship "ubica" sa pogrešnom strategijom distribucije 7. Selfi telefoni sada predstavljaju posebnu kategoriju 8. Pametni satovi su tu, i namjeravaju tu i da ostanu 9. Nema više pristupačnih Nexus telefona 10. Samsung koristi metal za svoje telefone 11. Android telefoni su uskočili u 64-bitni voz

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje