Pet muzičkih aplikacija za Android | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1056 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Tech
Pet muzičkih aplikacija za Android
Tech
"MP3 playeri i iPodi sve više zamjenjuju pametni telefoni, na koje stane hiljade i hiljade muzičkih datoteka. "
Tech
IT
*** Objavljeno prije 5 godinu 11 mjeseca

Za Android postoji puno aplikacija pomoću kojih ih možete slušati. Evo pet koje svakako trebate probati

 

Poweramp

Ovo je jedna od najpopularnijih aplikacija za reprodukciju muzike za Android. S vrlo intuitivnim korisničkim sučeljem, možete je prilagoditi svom ukusu pomoću više raznovrsnih tema.

Podržava velik broj audio formata. Želite li to, prikazaće omot albuma i stihove. Za fino namještanje zvuka na raspolaganju je ekvilajzer s deset opcija, čije postavke možete spremiti.

Jedina mana mu je to što prikazuje nazive albuma i pjesama na ne baš naročito uredan način.

 

PlayerPro

Poput Powerampa, preuzeće i prikazati omot albuma i stihove te nudi različite skinove, teme i dodatke. 

Oznake pjesama mogu biti uređivane posebno, a moguće je i sinhronizirati je sa servisima poput Last.fma.

 

n7player

Odlikuje ga jedinstveno korisničko sučelje: imena izvođača i pjesama prikazuje kao oblak oznaka (tag cloud). Opremljen je vlastitim ekvilajzerom s haptičkom povratnom spregom.

 

Rocket Player

Karakteristikama bogata aplikacija koja nudi veliki broj opcija, predložaka i tema s kojima se možete igrati, u okruženju bez oglasa. Posebna prednost je moćna tražilica, pomoću koje možete pretraživati oznake, popise za izvođenje, pa čak i skladitelje. 

 

Google Play Music

Googleov servis nudi pristup ogromnom katalogu muzike online koju možete streamati ako imate pretplatu. No, aplikacija će svirati i muziku sačuvanu na vašem Androidu. 

Sinkronizuje se s vašim korisničkim računom na Googleu, što znači da svojoj fonoteci možete pristupati s više različitih uređaja. Nudi i preporuke temeljem vašeg muzičkog ukusa, kao i pristup radio postajama online. 

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje