”Ljetna zabava koja stvara uspomene” | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1000 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Brodolom 9
”Ljetna zabava koja stvara uspomene”
Brodolom 9
Dešavanja
Najave
*** Objavljeno prije 9 godinu 4 sedmica

BRODOLOM u potpunosti djeluje kao inovativan događaj, spreman u svakom narednom izdanju prikazati veličinu i mogućnosti koje pruža scena elektronske muzike. Kroz prethodne godine uspostavio je standarde dobre zabave za sve generacije. Upravo u tome leži razlog zbog kojeg je postao jedan od najpoznatijih jednodnevnih događaja u regionu, danas.Govoreći o jednodnevnim muzičkim događajima, BRODOLOM je vrhunac zabave na otvorenom i događaj po kojem se pamti ljeto. Sam sadržaj raste kvalitativno i kvantitativno, te postajući takav, uspostavlja se vrlo visoko na ljestvici istaknutih muzičkih događaja, ne samo u BiH nego i šire.Kroz osmogodišnji kontinuitet, ugostio je neka od najpopularnijih imena iz svijeta produkcije i DJ-inga elektronske muzike, istovremeno gajeći svoju eksperimentalnu nit otkrivajući mlade nade koje najčešće postaju priznata imena regionalne scene.

 

 


Prepoznatljiv je postao karakter nenadmašne euforije, koju kod publike izaziva činjenica, da u susret dolazi još jedno ljeto i BRODOLOM 9.Rastući iz godine u godinu, svojom nadolazećom energijom osvojio je sipmatije posjetilaca, gradeći generacijski most među ljubiteljima elektronske muzike u Tuzli, BiH i šire.Za svoje deveto izdanje 2015. godine BRODOLOM ne mijenja koncept i nastavlja ka cilju održanja prepoznatljivog identiteta na muzičko-zabavnom prostoru. U želji da publici ponudi što zanimljivija muzička iskustva, ove godine organizatori će omogućiti susret s nekim od najvještijih producenata elektronske muzike iz svijeta, Evrope i regije.Za sve informacije koje možete preuzeti, na raspolaganju su internet stranica i facebook Brodolom.


http://www.brodolom.ba

https://www.facebook.com/brodolom.ba

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje