Drugo takmičenje iz sire za srednjoškolce | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1266 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

MIZ Banovići
Drugo takmičenje iz sire za srednjoškolce
MIZ Banovići
Banovići - TK
Miz
*** Objavljeno prije 9 godinu 1 mjeseca

Dana 5.04.2015. na području MIZ Banovići, u velikoj Sali Radničkog doma, uspješno je održano 2. nagradno takmičenje za učenike srednjih škola pod nazivom: „Sira – životopis Muhammeda, a.s.“ U takmičenje su uključeni svi nivoi Islamske zajednice Uprava za obrazovanje i nauku Rijaseta Islamske zajednice, muftijstva, medžlisi i vjeroučitelji.


Cilj takmičenja bio je da učenici u toku slobodnog vremena iščitavaju životopis Posljednjeg Allahovog Poslanika, a.s. što su učenici tokom zimskog raspusta i proteklih mjeseci intenzivno činili.


Koliko je projekat uspješan svjedoči činjenica da se na takmičenje prijavio veliki broj učenika, te da će se takmičenje održati istovremeno na 21 lokaciji u Bosni i Hercegovini, te 1 lokaciji u Sandžaku.


Takmičenje će na svim lokacijama trebalo je početi tačno u 9:30 po jedinstvenom protokolu, rezultati takmičenja će biti objavljeni na web-portalu Rijaseta.


Rezultate takmičenja sa područja MIZ Banovići objavljujemo u sljedoćoj tabeli:

 

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje