Završena AUDIOREVIJA sa Deborah de Luca‏ | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 998 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Dešavanja
Završena AUDIOREVIJA sa Deborah de Luca‏
Dešavanja
Dešavanja
Atmosfere
*** Objavljeno prije 9 godinu 8 mjeseca

I ovog puta popularna muzička zabava AUDIOREVIJA, održana 08. Novembra 2014. u holu tribine A SKPC Mejdan sa italijanskom producenticom elektronske muzike Deborah de Luca, prema prvim komentarima i utiscima organizatora niti jednog posjetioca nije ostavila ravnodušnim.

 

Smještena na jedinstvenu i unikatnu lokaciju omogućila je mnogobrojnim posjetiocima da dožive istinski osjećaj pripadnosti muzičkom svijetu koji decenijama privlači veliki broj sljedbenika i doprinosi turističkom razvoju lokalne zajednice.

Video materijal koji je sama Deborah snimala i postavila na svoj profil društvenih mreža u 24h pregledan je više od četrdeset hiljada puta.

 

Ne treba izostaviti činjenicu da je ovo događaj o kojem su već ranije pisali domaći i regionalni mediji, što je odličan pokazatelj o kakvoj promociji grada je riječ.


U prilog tome koliko je atmosfera bila rasplesana i opuštena govore fotografije na kojima se vidi da je gošća iz Italije bila izuzetno raspoložena, a plesni podij u više navrata zapalili su i neki od najboljih domaćih DJ/a: BORG, GORAN EMKIĆ, VANYANO, FACHO, G EDD te WOID.

 

Za sve koji ovog puta nisu uspjeli biti uz AUDIOREVIJU organizatori najavlju nova izdanja serijala koji ulazi u svoju drugu uspješnu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje