Roman "Inferno" i Hosseinijev "A planine su odjekivale" najtraženije knjige u BiH | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 998 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Najtraženije knjige u BiH u 2013. godini!
Roman "Inferno" i Hosseinijev "A planine su odjekivale" najtraženije knjige u BiH
Najtraženije knjige u BiH u 2013. godini!
Banovići - TK
Kultura
*** Objavljeno prije 1 decade 6 mjeseca

Brownov roman "Inferno" i Hosseinijev "A planine su odjekivale" bili su najtraženije knjige ove godine u BiH, a pogledajte koje su se još knjige najviše čitale i o kojima se najviše razgovaralo.
Uprkos krizi koja nije zaobišla ni književno izdavaštvo, u BiH je objavljen veliki broj novih knjiga, koje su prošle sa više ili manje uspjeha. Sudeći prema listama, domaća publika je preferirala romane čuvenih svjetskih autora te autobiografske knjige domaćih i stranih autora.


Najtraženije knjige ove godine u online knjižari Knjiga.ba bile su "7 tajni uspjeha" Kenana Crnkića, "Naser Orić– od Gazimestana do Haga i nazad" Avde Huseinovića, "I ja sam iz Srebrenice" Fikreta Hadžića, "A planine su odjekivale" Khaleda Hosseinija te "Inferno" Dana Browna.


U online knjižari Interliber najtraženije su bile knjige "Gabrielov pakao" Sylvaina Reynarda, "365 priča za laku noć" Browna Watsona, "A planine su odjekivale" Khaleda Hosseinija, "Mačka, čovjek, pas" Miljenka Jergovića te "Inferno" Dana Browna. Najtraženije knjige izdavačke kuće TDK Šahinpašić u ovoj godini bile su "Tajna džema od malina" Karima Zaimovića, "Zvona su još zvonila" Nure Bazdulj-Hubijar, "50 nijansi sive" E. L. James, "40 pravila ljubavi" Elif Shafak i "Inferno" Dana Browna.

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje