Udruženje dijabetičara "Plavi Krug" | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1063 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Obavještenje
Udruženje dijabetičara "Plavi Krug"
Obavještenje
Banovići - TK
Vijesti
*** Objavljeno prije 1 godinu 11 mjeseca

U organizaciji UDRUŽENJA DIJABETIČARA PLAVI KRUG iz Banovića uz podršku sponzora: Salvus doo Sarajevo, Klima invest Banovići, GPP Banovići i RENIX Banovići, MIKROTRIK d.o.o. Banovići,KONITEX dooBanovići, u Banovićima 14. novembra 2016. godine po prvi put obilježava Svjetski dan Dijabetičara.

 

 

UDRUŽENJE DIJABETIČARA PLAVI KRUG IZ BANOVIĆA ove godine organizuje veliki broj aktivnosti u ciljuskretanja pažnje na problematiku dijabetesa, njegovu prevenciju, zdrave stilove života i rano prepoznavanje, sprečavanje bolesti, faktorima rizika za nastanak dijabetesa, te ovom prilikom pozivamo sve građane Banovića da nam se pridružite na Trgu žrtava Srebrenice u Banovićima u ponedjeljak 14. novembra od 11 sati, kako bi besplatno provjerili nivo šećera u krvi, izvšili mjerenje indeksa tjelesne mase, krvnog pritiska, te se upoznali o prednostima zdrave prehrane i prisustvovali podjeli zdravih obroka kojim se na simboličan način želi skrenuti pažnja na važnost zdrave ishrane.

 

„Ovim putem bih se želio zahvaliti svima koji nas podržavaju u dosadašnjem radu i realizaciji projekata ovog tipa, te izraziti žaljenje što mnoge institucije i firme nemaju razumijevanja za potporu ovakvih vidova zdravstvene edukacije. Nadamo se da ćemo u 2017. imati više podrške“ kazao je Hasić Ademir predsjednik udruženja.

 

Više informacija na kontakt telefon: 062/664-776, predsjednik udruženja

 

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje