Banovićki bokseri na prestižnom evropskom takmičenju | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1177 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

KBS Banovići
Banovićki bokseri na prestižnom evropskom takmičenju
KBS Banovići
Banovići - TK
Sport
*** Objavljeno prije 2 godinu 11 mjeseca

Nakon jedne izuzetno uspješne godine KBS Banovići, kao najupješniji klub u BiH, pozvan je na Euro cup koji će se održati u Švedskoj, u Stockholmu.

 

KBS Banovići će biti predstavnici BiH na jednom od najjačih turnira u Švedskoj, a biti će pojačani sa najboljim bokserima BiH ii najboljim bokserom Slovenije, dok će glavni trener biti Zaim Numanović, najuspješniji sportski radnik u BiH.

 

Ekipu će činiti bokseri iz Banovića,Tuzle (BK Sloboda), Sarajeva (BK V. heroji), Slovenije (BK Slovenske Konjice) a ekipu će činiti i dva trenera stručnog štaba KBS Banovići.

 

Ekipa KBS Banovići će nastupiti u sastavu: Enid Numanović (kapiten ekipe), Maid Fazlić, Senad Karić, Venko Aljaž, Ermin Avdić i Zahir Hodžić.

 

Planirani polazak je 22.januara a predstavnike BiH u Švedskoj očekuju dva meča i to kvalifikacioni i finalni mečevi, a prema riječima šefa stručnog štaba Zaima Numanovića svi bokseri su spremni i očekuju pobjedu.

A.Hurić/banovici.net

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje